'Passion for light and emotions'

Ontdek meer

Bruidspaar to be,

HOERA!! JULLIE GAAN TROUWEN!!

Wat supergaaf dat jullie van die mooie plannen hebben :). Alvast van harte gefeliciteerd met jullie voornemen!

Zijn jullie op zoek naar een spontane trouwfotograaf met een zwak hart voor romantiek, avontuur en het vastleggen van prachtige koppels? En zijn jullie weg van mijn fotografiestijl? Scrol dan snel naar beneden voor meer informatie!

Eerst nog meer over mij? Klik dan op de onderstaande button, om mij beter te leren kennen!

get to know me

mogelijkheden

Voor elk bruidspaar en elk budget zijn er mogelijkheden. Het kan zo bescheiden of uitgebreid als jullie zelf willen. De prijzen van mijn pakketten beginnen vanaf €900,- voor 6 uur fotografie. Vraag geheel vrijblijvend de trouwbrochure aan voor meer informatie!

Een pakket kan op verschillende manieren worden uitgebreid; zo kunnen jullie ervoor kiezen om meer uren fotografie te boeken. Ook is het mogelijk om een loveshoot in het pakket te stoppen. Hierbij kunnen we vast een beetje aan elkaar wennen. Hiernaast is het ideaal om wat professionele foto's te hebben voor jullie trouwkaarten!

Ook is het mogelijk om een heel tof fotoalbum te bestellen. Een gaaf linnen/leren of houten album, waarin jullie foto's prachtig tot hun recht komen.

Stuur mij gerust een bericht voor meer informatie! Met alle zorg en aandacht beantwoord ik jullie vragen en geef ik jullie adviezen. Ook nodig ik jullie graag een keer uit bij mij thuis in Waarder om elkaar te leren kennen.

Get in touch

Faq

Hoeveel foto's kunnen we verwachten?

01

Bij een basispakket van 6 uur fotografie lever ik minimaal 300 bewerkte foto's af. Per 2 uur extra komen daar zo'n 100 foto's bij.

Hoelang duurt het voor we de foto's ontvangen?

02.

Binnen 24 uur na de bruiloft krijgen jullie van mij een preview met zo'n 10-15 foto's, zodat jullie alvast een kleine impressie hebben. De rest van de reportage lever ik af binnen 2-3 maanden na de bruiloft, tenzij anders besproken.

Kunnen we de uren in een reportage ook splitsen?

03

In principe gaat het om een aantal uren 'aaneengesloten' fotografie. In de meeste gevallen is het dus niet mogelijk om uren op te splitsen. Onder sommige omstandigheden is het wel mogelijk, vraag dus altijd naar de mogelijkheden!

Featured

Wedding

Geert & Nelleke

2021

Tim & Julia

2021

Harrald & Eline

Maarn, Nederland

De preview van deze geweldige zomerbruiloft staan online. Via de onderstaande button vind je hier nog veel meer over!

Meer zien