Lifestyle fotografie - Samen bijbellezen

27-01-2022

Our way of life

Familie Van den Boogert

De eerste shoot van het nieuwe concept ‘Our way of life’ is realiteit! Ik mocht langskomen bij dit mooie gezinnetje. Bij dit concept draait alles om realiteit en echtheid. Pure emoties en herinneringen, voor altijd vastgelegd.

Zo draaide ik zo’n 3 à 4 uur mee in dit gezin. Door mijn lens observeerde ik dit gezin en legde vast wat (voor hen) normaal was. Samen eten, samen spelen en samen zorgen. Samen zorgen voor de kleine Olivia die lijdt aan het Shwachman-Diamond syndroom.

Dit laat ook gelijk de kracht zien van dit concept. Foto’s hoeven niet alleen maar op ‘happy’ momenten gemaakt te worden. Juist momenten die moeilijk zijn, kunnen het zó waard zijn om gefotografeerd te worden!

 

Lifestyle fotografie - Samen eten aan tafel

Love Note

Date:

From:

21 jan, 2022

Fam. v\d Boogert

Lieve Bas,

Wat een waanzinnige mooie foto's, die maken dat we bewust zien hoe kostbaar en dierbaar ons gezin is.

Dagelijks zie ik dat ik in een sleur zit, maar als ik deze foto's zie besef ik hoe mooi het is om in deze zorgvolle tijd voor je gezin te zorgen en intens te ervaren hoe lief en dierbaar je gezin is. Heel waardevol dit. En zo mooi dat je ons gezin wilde shooten hiervoor.

Je bent echt een topper in fotografie en zo mooi om te zien wat voor passie jij hebt voor dit vak.

Liefs,