Bruidsfotografie tussen de koeien

Geert & Nelleke

Trouwen // 25-05-2021

Het fotograferen van deze bruiloft was zo ontzettend leuk. Het weer zou ontzettend slecht worden, maar gelukkig viel dit erg mee. Het zonnetje heeft zich meerdere keren laten zien.

De bruidegom kwam een uurtje te laat aan bij de bruid. Dit zorgde ervoor dat we maar een kwartiertje hadden voor de reportage… Haalbaar, maar niet aan te raden. Gelukkig konden we de volgende dag toch nog even wat extra foto’s maken. Hierdoor konden we toch nog even bij de Schotse Hooglanders langs, hoe vet!!

Ohja, nog een grappige anekdote van deze dag… De bruidegom scheurde vlak voor de kerk uit zijn broek! Je gelooft het bijna niet, maar het was echt zo. Gelukkig kon de moeder van de bruidegom hem snel maken!

Trouwfoto bij fort Wierickerschans

Love Note

Date:

From:

25 may, 2021

Geert &

Nelleke

Heee Bas!

Wat een superwerk dit zeg! We zijn enorm blij dat we jou als fotograaf gekozen hebben. We waren niet de makkelijkste maar je bent enorm flexibel in alle afspraken. Daarnaast heb je geweldig werk geleverd: enorm scherpe foto's met mooie belichting waar we superveel positieve reacties op kregen.

Maar het blijft staan dat in woorden lastig uit te drukken is om je te bedanken voor iets wat emotionele waarde heeft. En het is niet 1 dag, een album en heel veel foto's maar gewoon zoveel meer wat we gezien hebben wat je voor ons deed, en daar zijn we je dankbaar voor