fotografie by Bas

Hi, I’m Bas

-since 2019-

Ik ben een echte lover van spontaniteit, gevoel en romantiek! Échte momenten vastleggen is mijn doel. Daarom geniet ik er enorm van om BRUILOFTEN en LIFESTYLESHOOTS vast te leggen. Pure momentjes in overvloed :).

Een 'gewone' fotoshoot bij mij zal dan ook nooit saai zijn. Ik geef jullie allerlei opdrachtjes waardoor jullie je niet druk hoeven te maken over hoe je staat, of hoe je kijkt! Geen saaie geposeerde foto's, maar beweeglijke en levendige beelden.

In 2019 pakte ik de camera van mijn moeder en begon ik voor de lol wat foto's te schieten. Al heel snel veranderde dat in een diepgewortelde PASSIE voor beeld. Ik volgde een opleiding aan de fotovakschool en begon mijn eigen bedrijf in 2020.

Ondertussen zijn we al weer een hele tijd verder en heb ik superveel prachtige mensen voor mijn lens mogen hebben. Ieder mens is UNIEK en het is mijn missie om dát op beeld te krijgen.

Ik kan enorm genieten van gezelligheid en mensen om mij heen. Het bruisende en het levendige, ik vind het heerlijk! Al geniet ik na een drukke dag ook heel erg van rust en stilte.

Mijn vrienden omschrijven mij als sociaal en warm, maar soms ook juist even lekker gek!

Ik ben echt gek op avontuur, binnen én buiten Nederland! Daarom houd ik ook ontzettend van REIZEN. Meer van de wereld zien en nieuwe mensen ontmoeten. De ultieme droom is dan ook om meer bruiloften in het buitenland te mogen schieten.

Een jarenlange droom staat op het punt in vervulling te gaan. Ik hoop op

6 september 2022 te vertrekken richting Australië. Hier hoop ik voor een jaar rond te trekken. Werken en reizen in zo'n waanzinnig prachtig land!

Volg mijn avontuur via Instagram...

Mijn reis begint over

Volg mij